Recipes

Two tastes Rice pudding with caramelized orange sauce
20
Mar
2021

Two tastes Rice pudding with caramelized orange sauce

VANILLA and BLACK BEPPINO RICE PUDDING with CARAMELIZED ORANGE SAUCE For 8/10 servings:...
Leggi di più
RISOTTO MIMOSA WITH SAFFRON AND SCALLOPS
01
Mar
2021

RISOTTO MIMOSA WITH SAFFRON AND SCALLOPS

RISOTTO MIMOSA with Scallops and Saffron Ingredients: 400 gr. Super...
Leggi di più
Rice focaccia with potatoes and peppers
25
Gen
2021

Rice focaccia with potatoes and peppers

For 4 people - 55 minutes of preparation INGREDIENTS 500 gr potatoes 190 gr...
Leggi di più
Quiche with Broccoli and Monte Veronese cheese
16
Nov
2020

Quiche with Broccoli and Monte Veronese cheese

For the shortcrust pastry with Monte Veronese: - 150 gr butter at room temperature; - 250 gr rice...
Leggi di più
 TWO-TONE BISCUITS with Nero Beppino Rice Flour
30
Ott
2020

TWO-TONE BISCUITS with Nero Beppino Rice Flour

With this dose, 30 cookies come out. INGREDIENTS: 200 gr black rice flour 4...
Leggi di più
Rice cheesecake with 3 Pudding creams
06
Ott
2020

Rice cheesecake with 3 Pudding creams

Mamma Rosetta si è superata! Da qualche giorno voleva realizzare questa torta a tre strati con i...
Leggi di più
TRADITIONAL RISOTTO ALL'ISOLANA
12
Set
2020

TRADITIONAL RISOTTO ALL'ISOLANA

Ingredients for 4 servings: - 400 g Vialone Nano "Essiccato sull'Aia" - 0,8 l of meat...
Leggi di più
RISOTTO WITH FINFERLI MUSHROOMS AND SAFFRON
11
Set
2020

RISOTTO WITH FINFERLI MUSHROOMS AND SAFFRON

Ingredients for 4 people: 400 gr. Vialone Nano rice 200 gr. Finferli Mushrooms 1 onion...
Leggi di più
Rosso Rosetta Rice Polenta with mackerel and dill
18
Giu
2020

Rosso Rosetta Rice Polenta with mackerel and dill

Polenta di Riso Rosso Rosetta grigliata con sgombro mantecato e aneto Ingredienti:...
Leggi di più
WARM WHOLEGRAIN RICE SALAD WITH BEST OF THE SEASON
21
Mag
2020

WARM WHOLEGRAIN RICE SALAD WITH BEST OF THE SEASON

Ingredients for 4 people: - 150 gr. of Wholegrain Vialone Nano Rice - 1 carrot - 5...
Leggi di più